Laulajien sointuva yhteisö.

Kuoromme on Suomen ainoa ortodoksiseen suomenkieliseen kirkkomusiikkiin erikoistunut naiskuoro.

Laulajiamme yhdistää rakkaus musiikkiin

Kuoron yhdistystoimminnasta

Rovaniemeläinen naiskuoro Vocaliisat on rekisteröity yhdistys, jonka toimintaa ohjaa vuosikokouksen valitsema hallitus. Kuoromme toimintoja suunnittelee ja toteuttaa erikseen nimettävät laulajiemme muodostamat tiimit, kuten musiikki-, konsertti-, talous- ja markkinointitiimit.

Yksityisenä kuorona joudumme rahoittamaan toimintamme kuorolaisten jäsenmaksuilla, konsertti- ja muilla esiintymistuotoilla sekä satunnaisilla avustuksilla.

Kuoron toimihenkilönä toimii taiteellinen johtaja eli kuoronjohtaja-laulunopettaja.

Kuoromme on Sulasol ry:n (Suomen Laulajain ja Soittajain Liiton), Sulasol Lapin piiri ry:n sekä Suomen Naiskuoroliiton jäsen. Vocaliisat ry on myös paikallisuutta edistävän yhteisön eli Likiliikkeen jäsen nro 236 vuodesta 2019 lähtien.

Vocaliisat syksyllä 2018 Iltamat-konserttitapahtumassa.

Kuoron hallitus

Vocaliisat ry:n toimintaa johtaa yhdistyksen hallitus, johon kuuluu vuosikokouksen valitsemat 7 jäsentä.

Toimintavuoden 2021-2022 hallituksen muodostavat seuraavat henkilöt:

Anniina Kervinen, kuoronjohtaja

Pirkko Vuoti-Vainikka, puheenjohtaja

Sirkka Jokela, varapuheenjohtaja

Irma Pakarinen, sihteeri

Tiina Ronkainen, rahastonhoitaja

Anne Karhu, jäsen

Olga Kervinen, jäsen

Tervetuloa kuoromme kannattajajäseneksi

Kun haluat olla mukana kannustamassa ja kehittämässä naiskuoromme toimintaa,  toivoisimme Sinun liittyvän kuoromme kannattajajäseneksi. Saat aina ensimmäisenä tietää konserttikalenterimme uutuudet. Kannattajajäsenen vuosimaksu 2021-2022 on 25€/hlö.

Innostuitko? Lähetä viestiä osoitteeseen vocaliisat@gmail.com niin otamme Sinuun yhteyttä. Voit lähestyä meitä myös tämän sivun alalaidassa olevalla lomakkeella.

Haluamme kiittää kuoromme toimintaa edistäneitä ja tukeneita yhteistyötahoja:

Rovaniemen kaupunki

Pohjolan Osuuspankki

Rovaniemen luterilainen seurakunta

Lapin ortodoksinen seurakunta

Oulun ortodoksisen hiippakunnan säätiö

Kuoron imagokuvausten kuvauspaikka: Rovaniemen Teatteri/Lapin Alueteatteri, Lappia talo

Valokuvat: Roifoto Oy, Kimmo Pallari

Yhteystiedot

Naiskuoro Vocaliisat ry:n toiminnasta ja taiteellisesta tuotannosta lisätietoa antavat

puheenjohtaja Pirkko Vuoti-Vainikka 0505185956 ja kuoronjohtaja Anniina Kervinen vocaliisat@gmail.com

sihteeri Irma Pakarinen 0407284020

Tarvittaessa lähetämme mediakuvia, joihin on täydet käyttöoikeudet.

Yhteydenottopyyntö  tai CD tilaus

Kun haluat kuorostamme lisätietoa, tarjouksen  tai ohjelmistotiedustelun, lähetä meille mailia alla olevalla lomakkeella. Tällä lomakkeella voit myös tilata Kasvojesi edessä -CD:n, lähettämällä yhteystietosi ja kpl-määrän. Hinta 25 €/kpl + postimaksut. Ennakkomaksua varten lähetämme tarvittavat tiedot vastausviestissä.

Otamme Sinuun yhteyttä viipymättä toivomallasi tavalla.

Nimesi (pakollinen)

Sähköpostisi (pakollinen)