Juhlasta juhlava


”Kuorolaulu häivyttää arjen ja vie matkalle kohti toisenlaista aikaa ja tunnelmaa.” Rita


Kuoromusiikki luo juhlavan tunnelman tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Monipuolinen musiikkivalikoima taas tuo erilaisiin hetkiin sopivan syvyyden.

Olemme koonneet valmiita helposti tilattavia, eri pituisia ja laajuisia konserttipaketteja. Tilaajana sinulla on aina mahdollisuus valita kokonaisrepertuaaristamme tilaisuutesi soveltuvimmat laulut. 

Vocaliisat avaamassa Lapin Yrittäjät ry:n vuosijuhlaa Santa Parkissa syksyllä 2018. Vieraana mm. pääministeri Juha Sipilä ja kaupunginjohtaja Esko Lotvonen.

 

Annamme mielellämme lisätietoa lauluohjelmistoistamme. Valittavana on luonnollisesti myös vaihtoehto, jolloin  kuoron esitykset jaotellaan tapahtumasi ohjelmaan useampaan eri osaan.

Kuoromme esiintyy joustavasti kaikkina viikonpäivinä ja myös iltaisin. Annamme tarkemman tarjouksen ohjelmaesityksen laajuuden, keston, sisällön ja paikan mukaan.

Pyydä tarkempi tarjous alla olevalla lomakkeella tai soita p. +358 400 340737

Tilaa uniikki Kasvojesi edessä CD 

 

Naiskuoro Vocaliisojen ”Kasvojesi edessä” CD koostuu perinteisestä ortodoksisesta kirkkomusiikista. Levyllä mm. P. Mirolybovin, P. G. Tsesnokovin, A. Arhangelskin, D. Bortnjanskin, B. Jakubovin ja J. Lehdon sävellyksiä.

Kuoronjohtaja Anniina Kervinen on sovittanut kaikki 15 veisua kuorollensa Vocaliisoille.


Debyyttilevyn julkaisu Sydämeni Laulu -Juhlakonsertissa 30.11.2019 klo 15 Rovaniemen kirkossa.  

 

 

Sinulla on mahdollisuus tilata uusi Kasvojesi edessä -CD lähettämällä meille sähköpostia. Löydät yhteydenottolomakkeen alla olevasta linkistä. Ennakkomaksu. Hinta on 25 €/kpl + postimaksut. 

Kerrotahan tästä mahdollisuudesta ystävillesikin! Erinomainen lahjaidea musiikin ystäville!

Tilaa tästä

 

 

 

 

 

Sydämeni Laulu -juhlakonsertti oli samalla debyyttilevyn julkistuskonsertti 30.11.2019 Rovaniemen kirkossa.

Suosituksia sekä levy- ja konserttiarvosteluja

Suomen Yleisradion musiikkitoimittaja Risto Nordellin levyarvostelu julkaistiin 31.1.2020 Kasvojesi edessä -debyyttilevystämme Ortodoksiviestissä: 

Kuoromme osaamista ja laatua ovat arvioineet alansa ammattilaiset ja arvostelijat. Tässä haluamme jakaa niitä muutamia:

 

”Kuoron yhteissointi on puhdasta ja fraseeraus kaunista, suomen kielen fonetiikka on tarkkaa sekä tulkinta tekstilähtöistä. Kuorolla on laajat ja soivat äänivarat. Laulajien äänenkäyttöä on hiottu ammattimaisin ottein. Kuoron ja johtajan syvä luottamus toisiinsa on helposti nähtävissä ja kuultavissa.

Jarmo Lehto, dir.cant.

 

”Vocaliisat-naiskuoro taiteellinen taso on osoittautunut ainutlaatuiseksi. Yksilöllinen äänenmuodostus yhdistettynä ääniryhmien äänenmuodostukseen saa aikaan erikoisen hienosti nivoutuvan kuoron hyvin yhtenäisen ja hallitun äänimaailman. Laulamisen ytimessä on haasteellinen äänenkäyttö. Sen perustana on klassisen laulun tekniikka, johon haetaan uusia sävyjä eri musiikkityylien äänenkäytöstä.”

Helena Toivanen, puheenjohtaja Suomen Naiskuoroliitto.

 

"Vocaliisat ovat nuoresta iästään huolimatta täynnä kokemusta. Kuoron varma esiintyminen ja äänenhallinta, artikulointi sekä heleä yhteissointi vakuuttivat. Kotiläksynsä tehneet laulajat seurasivat herkeämättä rautarouvamaisen näkemyksellisin otteita kuoroa johtanutta Anniina Kervistä." 

Anu Jormalainen, Lapin Kansa 

 

"Nuoresta iästään huolimatta Vocaliisat on varsin nopeasti kypsynyt hyvin yhteen laulavaksi, monipuolista ohjelmistoa esittäväksi kuoroksi, jolla on oma tunnistettava sointinsa. Lienee totta, että taitavien johtajien käsissä ihmisääni on mitä kaunein instrumentti ylistämiseen."

Marko Niemelä, Lapin Kansa

 

"Kuoronjohtaja Anniina Kervinen johtaa tunnetusti kuoroaan rautaisella otteella. Kuri on tiukka ja ohjeita seurataan valppaina ja herpaantumatta. Annika Fuhrmannin laulusarjasta Muinainen käkeni. Tulkinnoissa oli rohkeutta ja turmeltumatonta alkuvoimaa, mikä paljastaa seuraavan tosiasian: Vocaliisat ovat valmiita aiempaa kokeellisimpiin produktioihin."

Marko Niemelä Lapin Kansa

 

Pyydä lauluesitystarjous

Pyydä tilaisuuteesi sopiva musiikkiohjelma ja kerro tarkemmin toiveistasi alla olevalla lomakkeella. Tai soita numeroon p. +358 400 340737.

    Nimesi (pakollinen)

    Sähköpostisi (pakollinen)

    Viestisi