Tervetuloa naiskuoroomme!


” Ihastuin heti Vocaliisojen lämpimään saundiin sekä sävelpuhtauteen. Viihdyn kuorossa muistakin kuin musiikillisista syistä; sen jäsenet ovat niin mukavia, huumorintajuisia ja lämminsydämisiä leidejä! ” Outi

Mikäli olet haaveillut kehittävästä  ja tavoitteellisesta lauluharrastuksesta, ota rohkeasti yhteyttä. Vocaliisoihin voi tulla mukaan joustavasti jatkuvan hakumme ansiosta. Olemme projektikuoro ja kuoron jäsenet ovat Rovaniemeltä, muualta Suomesta ja mm. Keski-Euroopasta.

Kuoroomme uusi laulaja valitaan koelaulun perusteella. Edellytyksenä on nuotinlukutaito. Uudet laulajat ovat aluksi kuorossamme 4 kuukauden koeajalla.   

 

Harjoitukset

Rovaniemeläiset laulajat harjoittelevat säännöllisesti viikoittain yhdessä kuoronjohtajan johdolla, pääosin sunnuntaisin tai lauantaisin 4-5 oppitunnin verran. Etäkuorolaiset osallistuvat eri verkkoalustoilla näihin harjoituksiin ja laulutunneille. Laululeireillä koko kuoro harjoittelee yhdessä. Tuntimäärä on kuukaudessa likimain 26 oppituntia laululeireineen, joten vuoden mittaan kertyy laulua lähes 290 oppituntia.

 Yhteiset harjoituksemme ovat  intensiivisiä. Hiomme ohjelmistoamme, äänenmuodostusta, fraseerausta, dynamiikkaa ja agogiikkaa, unohtamatta hersyvää ja railakasta huumoriamme.

Korkalovaaran kappelilla syksyllä 2022

 

Laulajiemme ajatuksia 

Moni meistä arastelee hakea kuoroon, vaikka oma kuorolaulu-unelma olisi kypsynyt jo vuosia. Tässä muutama rohkaiseva ajatus laulajiltamme:

"Vocaliisoissa on Anniinan johdolla turvallista ja ihanaa laulaa", 

Ilona Lehmus, sopraano

“ Vocaliisoissa laulaminen tuo iloa, yhteenkuuluvuutta samanhenkisten musiikista kiinnostuneiden naisten kanssa. Olen kehittynyt musiikillisesti taitavan kuoronjohtajamme ansiosta. Anniinan taitavuus on suuri pitävä voima olla tässä kuorossa. Me koemme ryhmänä toistemme elämää syvin ajatuksin ja  janoamme klassista laulumusiikkia".

Anneli Körkkö, altto

"Kuorolaulusta saa voimaa, se yhdistää. Osaava, vaativa ja kannustava johtaja auttaa onnistumaan",

Anne Karhu, altto.

Sari Nivala

"Vocaliisoissa laulaminen on loppumaton löytöretki omiin kykyihin. Aina nöyränä kohti uusia tavoitteita naurun ja huumorin kautta, kannustavassa porukassa. Innostus onnistumisista, onni yhteisestä mahdollisuudesta kehittyä, laulaa yhdessä. Nautinto siitä hetkestä, kun Vocaliisojen ääni soi."

Sari Nivala, sopraano

Koelaulun kautta kuoroon

Kuoroomme hakeudutaan koelaulun kautta. Meillä on myös jatkuva haku, joten se ei ole aikaan tai paikkaan sidonnainen. Otat vain rohkeasti suoraan yhteyttä kuoronjohtajaamme Anniinaan. Olemme projektikuoro, joten voit laulaa itsesi Vocaliisoihin vaikka toiselta puolelta Suomea tai maapalloa.      

Kuoronjohtajana autan sinua tekemään löytöretken omaan ääneesi. Tuen ja ohjaan kehittymistäsi niin kuorolaulajana, esiintyjänä, tulkitsijana kuin yksinlaulajana.

Toteuta unelmasi ja tule mukaan iloiseen, huumorintajuiseen ja kunnianhimoiseen naisistoomme! 

Varaa rohkeasti aika koelauluun sähköpostitse vocaliisat@gmail.com  

 

Kuoron maksut

Kuoron jäsenmaksu vahvistetaan vuosittain. Toimintakaudella 2022-2023 jäsenmaksu lähilaulajalla on 40€/kk ja etälaulajalla 13€/kk.  Laulutunti 45 min on kerran kuukaudessa, josta kuorolainen maksaa 40€.

Lisäksi kuorolainen voi varata halutessaan lisämaksusta yksilöllisiä laulutunteja tarpeen mukaan. 

Jäsenmaksusta osa menee Sulasolin, Sulasolin Lapin Piirin ja Suomen Naiskuoroliiton jäsenmaksuihin ja loput kuoron yleiseen toimintaan.  

Rovaniemen kirkossa 2022

Rovaniemen kirkossa 2022.

Liity kuoroomme  - tule laulamaan ja luomaan kanssamme unohtumattomia hetkiä! 

Unta kaunista -kantaesityskonsertti Rovaniemen kirkko 1.10.2022.

Toteuta unelmasi ja tule mukaan laulamaan! 

Tule seuraamaan meitä myös Facebookiin, jossa kerromme ajankohtaisista tapahtumista ja toiminnastamme lisää.  Vocaliisat löytää Facebookista tästä

Lähetä alla oleva vapaamuotoinen hakemus/yhteydenottopyyntö, niin otamme yhteyttä. 

    Nimesi (pakollinen)

    Sähköpostisi (pakollinen)

    Viestisi