Tervetuloa kunnianhimoiseen naiskuoroomme!


”Laulajana inspiroidumme sointumaailman rikkaasta moninaisuudesta.” Minna

Mikäli olet haaveillut kehittävästä musiikkiharrastuksesta ja haluat olla luomassa hyviä kuorolauluelämyksiä, ota rohkeasti yhteyttä. Kuoroomme voi tulla mukaan joustavasti jatkuvan hakumme ansiosta.

Kuoroomme pääsee mukaan koelaulun perusteella. Uudet kuorolaiset ovat aluksi kuorossamme 5 kuukauden koeajalla. Kuoromme tarjoaa myös yksityisesti laadukasta laulun ja äänenmuodostuksen opetusta.  

 

Laulajiemme viestejä kuorolaulua harkitseville

Olemme kuulleet usein, kuinka moni arastelee ottaa yhteyttä kuoroon, vaikka oma kuorolaulu-unelma olisi kypsynyt jo vuosia. Tässä muutama rohkaiseva ajatus laulajiltamme:

Laulaminen helpottaa arjesta irtipääsyä. Nautin yhdessä tekemisestä ja siitä, kun oma ääni soi muiden kanssa harmoniassa. Harjoittelu voi olla raskastakin, mutta oppiminen ja onnistumiset tuovat syvää tyytyväisyyttä."

Biritta Salmivaara, II sopraano

"Kuorolaulusta saa voimaa, se yhdistää. Vaativa johtaja auttaa onnistumaan",

Anne Karhu, II altto.

"Vocaliisoissa laulaminen on loppumaton löytöretki omiin kykyihin. Aina nöyränä kohti uusia tavoitteita naurun ja huumorin kautta, kannustavassa porukassa. Innostus onnistumisista, onni yhteisestä mahdollisuudesta kehittyä, laulaa yhdessä. Nautinto siitä hetkestä, kun Vocaliisojen ääni soi."

Sari Nivala, II sopraano

"Pidätkö vahvasta ja täyteläisestä naiskuorosoinnista, haluaisitko olla tekemässä sitä? Oletko kiinnostunut ja innostunut lauluäänesi ja kuorossa laulamisen taidon kehittämisestä? Oletko valmis panostamaan ihanaan harrastukseen tavoitteellisesti?

Jos, niin tule Vocaliisoihin oppimaan, nauttimaan yhdessä laulamisesta ja kokemaan ihmisäänien moninaisen hieno sointi.  Nämä ovat asioita, joista minä saan voimaa ja oppimisen iloa päiviini ja miksi haluan olla mukana Vocaliisat –kuorossa."

Pirkko Vuoti-Vainikka, I sopraano

Harjoitukset

Kuoromme harjoittelee viikoittain pääasiassa sunnuntaisin klo 16-19 Lapin ortodoksisen seurakunnan Petsamo-salissa (Ounasvaarantie 16). Yhteiset harjoituksemme ovat hyvin intensiivisiä. Hiomme ohjelmistoamme, äänenmuodostusta, fraseerausta, dynamiikkaa ja agogiikkaa.    

Edellytämme aktiivista ja säännöllistä osallistumista yhteisiin harjoituksiin ja tarvittaessa oman ääniryhmän järjestämiin stemmaharjoituksiin. 

Ohjelmassa on myös viikonloppuleirejä ja -harjoituksia muutamia kertoja lukuvuoden aikana.

Vocaliisat harjoittelee viikoittain, joka sunnuntai intensiiviset 3 tuntia. Harjoittelupaikkana pääosin Petsamo-sali Ounasvaarantiellä.

 

 

Koelaulun kautta laulajaksi

Kuoroomme hakeudutaan koelaulun kautta. Koelaulutilaisuuksia on kaksi kertaa vuodessa, joihin kutsutaan yleisellä ilmoituksella. Kuoroon voi hakeutua myös muina aikoina ottamalla suoraan yhteyttä kuoronjohtajaamme. Uudella kuorolaisella on 4 kk:n koeaika kuorossa.

 

Olen Anniina, kuoromme äänenmuodostuksen ammattilainen. Autan sinua tekemään löytöretken omaan ääneesi ja ohjaan kehittymistäsi niin kuorolaulajana, esiintyjänä kuin yksinlaulajana.

Toteuta unelmasi ja tule mukaan kunnianhimoiseen joukkoomme! 

 

Varaa rohkeasti paikkasi koelauluun sähköpostitse vocaliisat@gmail.com  

tai soita puh. 045 319 7832 /Anniina.

 

 

 

Kutsu koelauluun!

Oletko haaveillut kehittävästä musiikkiharrastuksesta? Haluatko olla luomassa hyviä kuorolauluelämyksiä?

 

Kauden I koelaulutilaisuus järjestetään tiistaina 27.08 kello 17 Evakkotie 8

Varaa rohkeasti paikkasi koelauluun sähköpostitse anniina.maikkula@gmail.com tai soita puh. 045 319 7832 /Anniina.

 

 

 

Kuoron jäsenmaksu

Kuoron jäsenmaksu vahvistetaan vuosittain. Vuonna 2019 vuosimaksu on 65 €/kk. Maksu pitää sisällään viikoittaiset kuoroharjoitukset (n 3h/vk), yhden pakollisen 45 min laulutunnin ja yhden 45 min oman äänialan ryhmätunnin kuukaudessa sekä nuotit. 

Lisäksi kuorolainen voi varata halutessaan eri maksusta yksilöllisiä laulutunteja tarpeen mukaan. 

Vuosimaksusta osa menee Sulasolin ja Suomen naiskuoroliiton jäsenmaksuihin ja loput oman toiminnan pyörittämiseen.  

Kuoromme esiintyi Rovaniemi-viikolla 2019 Somosen metsäkirkossa suomalaisella kansallisromanttisella ohjelmistolla.

Laulukoulussa kehittyy laulajaksi

Vocaliisat tarjoaa mahdollisuutta kehittää itseään laulajana myös yksityisten laulutuntien avulla. Valitset itse laulutuntien määrän/kk. Suosittelemme aloittamaan 5 laulutunnin minimi paketista. Laulutunnin hinta on 50 €/45 min.

Anniina auttaa sinua tekemään mielenkiintoisen matkan laulamisen ja oman äänenkäytön maailmaan. Sinun ei tarvitse osata laulaa omasta mielestäsi, mutta kynnys on suuri lähteä kokeilemaan laulamista suoraan esim. kuoroon.  Hyvin moni meistä luulee ja kuulee äänestään ihan jotain muuta mitä se oikeastaan onkaan. Ehkä on saattanut jäädä jonnekin mielen sopukoihin jokin huono muisto laulamisesta.

Oman äänen, hengityksen ja kehon löytäminen on puhdistava ja voimaannuttava kokemus. Tule rohkeasti ja varaa aikaa niin lähdetään yhdessä äänimatkalle.

Reetta Lintala, II altto, Vocaliisoissa vuodesta 2016 lähtien.

 

 

”Säännöllisesti pidettävillä laulutunneilla kehitetään monin eri tavoin laulajan äänenmuodostusta sekä annetaan apua rytmi- ja hengitystekniikkaan. Anniina on antanut monta tärkeää keinoa parantaa omaa äänenmuodostustani. Oma ääneni on kehittynyt vahvemmaksi, ja pystyn laulamaan laajemmalla skaalalla”,

Reetta Lintala II altto

 

 

 

 

 

 

Saana Yli-Tepsa, I altto, Vocaliisoissa vuodesta 2017 lähtien

 

 

”Anniinalla on uskomaton kyky saada minun ääneni soimaan. Hän osaa ohjata yksilöllisesti erilaisia ääniä ja ihmisiä. Hyvästäkin äänestä voi saada aina paremmin soivan ja monipuolisemman ammattitaitoisella ja itselle sopivalla äänenohjauksella. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan!”

Saana Yli-Tepsa, I altto

 

 

 

 

 

Liity kuoroomme  - tule laulamaan kanssamme! 

Vocaliisat - koskettavaa tulkintaa 4-äänisesti.

Toteuta unelmasi ja tule mukaan kunnianhimoiseen joukkoomme! 

Tule seuraamaan meitä myös Facebookiin, jossa kerromme ajankohtaisista tapahtumista ja toiminnastamme lisää.  Vocaliisat löytää Facebookista tästä

Lähetä alla oleva vapaamuotoinen hakemus/yhteydenottopyyntö, niin otamme yhteyttä. 

Nimesi (pakollinen)

Sähköpostisi (pakollinen)

Viestisi