Tervetuloa naiskuoroomme!


”Laulajana inspiroidumme sointumaailman rikkaasta moninaisuudesta.” Minna

Mikäli olet haaveillut kehittävästä  ja tavoitteellisesta laulumusiikkiharrastuksesta, ota rohkeasti yhteyttä. Vocaliisoihin voi tulla mukaan joustavasti jatkuvan hakumme ansiosta. 

Kuoroomme uusi laulaja valitaan koelaulun perusteella. Edellytyksenä on nuotinlukutaito. Uudet laulajat ovat aluksi kuorossamme 4 kuukauden koeajalla.   

 

Harjoitukset

Kuoromme harjoittelee viikoittain pääasiassa sunnuntaisin klo 16-19. Yhteiset harjoituksemme ovat  intensiivisiä. Hiomme ohjelmistoamme, äänenmuodostusta, fraseerausta, dynamiikkaa ja agogiikkaa.    

Edellytämme aktiivista ja säännöllistä osallistumista yhteisiin harjoituksiin ja oman ääniryhmän järjestämiin stemmaharjoituksiin. 

Ohjelmassa on myös viikonloppuleirejä ja -harjoituksia muutamia kertoja lukuvuoden aikana.

Vocaliisat harjoittelee viikoittain, joka sunnuntai intensiiviset 3 tuntia. Petsamosalissa 2018.

 

Laulajiemme ajatuksia kuorolaulua harkitseville

Olemme kuulleet usein, kuinka moni arastelee hakea kuoroon, vaikka oma kuorolaulu-unelma olisi kypsynyt jo vuosia. Tässä muutama rohkaiseva ajatus laulajiltamme:

Laulaminen helpottaa arjesta irtipääsyä. Nautin yhdessä tekemisestä ja siitä, kun oma ääni soi muiden kanssa harmoniassa. Harjoittelu voi olla raskastakin, mutta oppiminen ja onnistumiset tuovat syvää tyytyväisyyttä."

Biritta Salmivaara, II sopraano

"Kuorolaulusta saa voimaa, se yhdistää. Vaativa johtaja auttaa onnistumaan",

Anne Karhu, II altto.

"Vocaliisoissa laulaminen on loppumaton löytöretki omiin kykyihin. Aina nöyränä kohti uusia tavoitteita naurun ja huumorin kautta, kannustavassa porukassa. Innostus onnistumisista, onni yhteisestä mahdollisuudesta kehittyä, laulaa yhdessä. Nautinto siitä hetkestä, kun Vocaliisojen ääni soi."

Sari Nivala, II sopraano

"Pidätkö vahvasta ja täyteläisestä naiskuorosoinnista, haluaisitko olla tekemässä sitä? Oletko kiinnostunut ja innostunut lauluäänesi ja kuorossa laulamisen taidon kehittämisestä? Oletko valmis panostamaan ihanaan harrastukseen tavoitteellisesti?

Jos, niin tule Vocaliisoihin oppimaan, nauttimaan yhdessä laulamisesta ja kokemaan ihmisäänien moninaisen hieno sointi.  Nämä ovat asioita, joista minä saan voimaa ja oppimisen iloa päiviini ja miksi haluan olla mukana Vocaliisat –kuorossa."

Pirkko Vuoti-Vainikka, I sopraano

Koelaulun kautta kuoroon

Kuoroomme hakeudutaan koelaulun kautta. Tilaisuuksia on muutamia kertoja vuodessa, joihin kutsutaan yleisellä ilmoituksella. Kuoroon voi hakeutua myös muina aikoina ottamalla suoraan yhteyttä kuoronjohtajaamme. Uudella kuorolaisella on 4 kk:n koeaika kuorossa.

 

Kuoron johtajana autan sinua tekemään löytöretken omaan ääneesi. Tuen ja ohjaan kehittymistäsi niin kuorolaulajana, esiintyjänä, tulkitsijana kuin yksinlaulajana.

Toteuta unelmasi ja tule mukaan kunnianhimoiseen naisistoomme! 

 

 

 

 

 

Tule laulamaan kanssamme jotain aivan uutta!

Haemme laulavaan naisistoomme jatkuvasti uusia laulajia.

Kuoromme on saanut mahdollisuuden levyttää ja kantaesittää dir.cant. Jarmo Lehdon säveltämän Eino Leinon runoihin pohjautuvan laulusarjan  " Unta kaunista ". Lokakuussa 2022 on kantaesitys Rovaniemellä säveltäjän synnyinkaupungissa. Ainoalaatuinen levy julkistetaan loppuvuodesta 2022.

Varaa rohkeasti aika koelauluun sähköpostitse vocaliisat@gmail.com  

 

Kuoron maksut

Kuoron jäsenmaksu vahvistetaan vuosittain. Toimintakaudella 2021-2022 jäsenmaksu on 30€/kk. Maksu pitää sisällään viikoittaiset kuoroharjoitukset (n 3h/vk) ja yhden 45 min oman äänialan ryhmätunnin kuukaudessa sekä nuotit. Pakollinen 45min laulutunti on kerran kuukaudessa, josta kuorolainen maksaa 40€.

Lisäksi kuorolainen voi varata halutessaan lisämaksusta yksilöllisiä laulutunteja tarpeen mukaan. 

Jäsenmaksusta osa menee Sulasolin ja Suomen naiskuoroliiton jäsenmaksuihin ja loput omaan toimintaan.  

Kuoromme esiintyi Rovaniemi-viikolla 2019 Somosen metsäkirkossa suomalaisella kansallisromanttisella ohjelmistolla.

 

Liity kuoroomme  - tule laulamaan kanssamme! 

Vocaliisat Juhannuksena 2019

Toteuta unelmasi ja tule mukaan laulamaan! 

Tule seuraamaan meitä myös Facebookiin, jossa kerromme ajankohtaisista tapahtumista ja toiminnastamme lisää.  Vocaliisat löytää Facebookista tästä

Lähetä alla oleva vapaamuotoinen hakemus/yhteydenottopyyntö, niin otamme yhteyttä. 

    Nimesi (pakollinen)

    Sähköpostisi (pakollinen)

    Viestisi