Juhlasta juhlava


”Kuorolaulu häivyttää arjen ja vie matkalle kohti toisenlaista aikaa ja tunnelmaa.” Rita


Kuoromusiikki luo juhlavan tunnelman tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Monipuolinen musiikkivalikoima taas tuo erilaisiin hetkiin sopivan syvyyden.

Olemme koonneet valmiita helposti tilattavia, eri pituisia ja laajuisia konserttipaketteja. Tilaajana sinulla on aina mahdollisuus valita kokonaisrepertuaaristamme tilaisuutesi soveltuvimmat laulut. 

 

            Juhannuksena 2019                                  Tiernatytöt 2021

 

           Pienryhmä keikalla 2022

                    

                     Teatterilla 2022

Annamme mielellämme lisätietoa lauluohjelmistoistamme. Valittavana on luonnollisesti myös vaihtoehto, jolloin  kuoron esitykset jaotellaan tapahtumasi ohjelmaan useampaan eri osaan.

Kuoromme esiintyy joustavasti kaikkina viikonpäivinä ja myös iltaisin. Annamme tarkemman tarjouksen ohjelmaesityksen laajuuden, keston, sisällön ja paikan mukaan.

Pyydä tarkempi tarjous alla olevalla lomakkeella tai laita suoraan sähköpostia vocaliisat@gmail.com

Tilaa uniikki Kasvojesi edessä CD 

 

Naiskuoro Vocaliisojen ”Kasvojesi edessä” CD koostuu perinteisestä ortodoksisesta kirkkomusiikista. Levyllä mm. P. Mirolybovin, P. G. Tsesnokovin, A. Arhangelskin, D. Bortnjanskin, B. Jakubovin ja J. Lehdon sävellyksiä.

Kuoronjohtaja Anniina Kervinen on sovittanut kaikki 15 veisua kuorollensa Vocaliisoille.


Debyyttilevyn julkaisu Sydämeni Laulu -Juhlakonsertissa 30.11.2019 klo 15 Rovaniemen kirkossa.  

 

 

Tilaa uusi Kasvojesi edessä -CD lähettämällä meille sähköpostia. Löydät yhteydenottolomakkeen alla olevasta linkistä. Hinta on 25 €/kpl + postimaksut. Levyn voi hankkia myös Rovaniemen musiikkikirjastosta.

Kerrotahan tästä mahdollisuudesta ystävillesikin! Erinomainen lahjaidea musiikin ystäville!

Tilaa tästä

 

 

 

Unta kaunista -kantaesityskonsertti, Rovaniemen kirkko 1.10. 2022. Kuvassa säveltäjä Jarmo Lehto, mentori Airi Kervinen, kuoronjohtaja Anniina Kervinen ja Vocaliisat.

 

Pyydä lauluesitystarjous

Pyydä tilaisuuteesi sopiva musiikkiohjelma ja kerro tarkemmin toiveistasi alla olevalla lomakkeella tai laita sähköpostia vocaliisat@gmail.com

    Nimesi (pakollinen)

    Sähköpostisi (pakollinen)

    Viestisi