Konsertteja


”Musiikin kieli on kansainvälinen. Kun sanat eivät riitä, musiikki auttaa tulkitsemaan ja käsittelemään eilaisia
tunteita ja tunnelmia.” Tiina


Tulevat konsertit

Konserteistamme ilmoitetaan aina paikallislehdessä, konserttipaikan tapahtumakalenterissa sekä Vocaliisojen Facebook-ryhmässä ja Instagramissa.

Tule mukaan seuraamaan meitä  Vocaliisat Facebookissa ja Instagramissa.

Kantaesityskonsertti

UNTA KAUNISTA

Laulusarja Eino Leinon runoihin

1.10.2022 klo 16 - 18 Rovaniemen kirkossa

Naiskuoro Vocaliisoilla on merkittävä tilaisuus kantaeittäärovaniemeläislähtöisen säveltäjän, director cantus Jarmo Lehdon seitsemän laulun sarja "Unta kaunista" ja "Keväthymni" -runo. Laulusarja sisältää erillisiä runoja, jotka säveltäjä on valinnut Leinon laajasta tuotannosta.

"Unta kaunista" -laulusarja koostuu kronologisesti runoista Rauha, Hymni, Hyljätyn valitus, Juhannus, Me kuljemme kaikki kuin sumussa, Ei sallittu täällä mun käydä ja Unta. Runot nivoutuvat yhteen elämänkaareksi ja kertovat rakkauden tunteista,unista, epävarmuuksista, pettymyksistä, iloista, toivosta ja lopussa heräämisestä uuteen todellisuuteen.

Sävellyskokonaisuuden Jarmo Lehto on omistanut rovaniemeläiselle, Vocaliisojen kuoronjohtajalleAnniina Kerviselle. Klassisromanttinen lauusarja elää tällä vuosikymmenellä kansallisrunoilijamme säkein.

johtaa Anniina Kervinen

urut Maie Kuusik

lippu 22 €/ eläkeläiset, työttömät ja opiskelijat 18 €

LIPUT NYT ENNAKKOMYYNNISSÄ 20 €/ 16 €

lippu.fi  + toimitusmaksu tai sähköpostitse vocaliisat@gmail.com 29.9.2022 ast.

 

 

 

SYDÄMENI LAULU

Levyn julkistamiskonsertti

Lauantaina 26.11.2022,  Rovaniemen kirkko

 

 

 

Ortodoksiveisut soivat usein Rovaniemen kirkossa Pääsiäisen aikaan!

Vocaliisojen suurimman osa-alueen kuoron ohjelmistosta käsittää perinteinen ortodoksinen kirkkomusiikki. Kuoronjohtaja Anniina Kervinen on siirtänyt veisuja seka- ja mieskuoroasetelmasta naiskuorolleen jo viiden vuoden ajan. Transkriptiot ja sovitukset on tehty kurinalaisesti rikkomatta kanonisesti hyväksyttyjen veisujen alkuperäistä sävelmuotoa. Kirkkolaulut on harjoitettu huomioimalla musiikin teologinen sisältö. Kuorolaiset ovat olleet mukana vakavalla ja hartaalla kunnioituksella musiikkitradition sisäistämisessä. Veisuista suurin osa on kerätty Suuren Paaston ja kirkkovuoden jumalanpalvelusten kanonisesta sävelmistöstä. Konsertissa kuljetaan Kristuksen kärsimysmatkaa kohti riemullista Ylösnousemusjuhlaa, Pääsiäistä. Veisut ovat vaikuttaneet syvästi kuulijoiden mieliin.   

 

 

Joulun Kellot Joulukonsertti 1. adventti 2018

 

Konserteistamme ilmoitetaan aina paikallislehdessä, konserttipaikan ohjelmistossa sekä Vocaliisojen Facebook-ryhmässä.
Tule mukaan seuraamaan meitä   Vocaliisat Facebookissa